het Plan B voor uw
overbodige IT-middelen

Welkom bij PlanBit

Voor een veilige, betrouwbare en duurzame dienstverlening met een duidelijk solide (financieel) rendement voor uw vermogen. Wij halen uw I activa op in alle landen van de Europese Unie. Met onze grote kennis van de industrie voeren wij asset recovery diensten sneller en goedkoper uit terwijl wij de hoogste kwaliteit & betrouwbaarheid bieden.

Hergebruikt

0

Gerecycleerd

0

Geregenereerde onderdelen

0

Wie zijn wij

PlanBit - het logische alternatief voor uw overtollige IT assets. PlanBit is een full-service asset recovery, refurbishment en remarketing bedrijf dat opereert vanuit Nederland (Geldermalsen)  

Vorige dia
Volgende dia

Remarketing

PlanBit - Verkoopt wereldwijd de beste gereviseerde IT-producten en componenten. Wij hebben voorraad voor resellers en distributeurs. 

Vorige dia
Volgende dia

Co2 besparing Kg's

0

Equivalent aantal bomen

0

Equivalente hectare bos

0

De berekening is gebaseerd op een model van de Technische Universiteit van Berlijn (Energie- und CO2-Bilanz von PCs - Relevanz für reuse Strategies, 2005) en een voorbereidende Europese studie (Tren / D1 / 40-2005, Lot3, 2007). Het model vergelijkt de milieueffecten en het energieverbruik van het hergebruik van een computer gedurende drie jaar en de aankoop van een nieuwe computer. Emissiewaarden voor nieuwe productie, distributie van het nieuwe product, gebruik, herconditionering, transport voor herconditionering en recycling worden meegenomen in de analyse. De berekening is onlangs (2023) door een onafhankelijk bureau onderzocht en getoetst aan de huidige normen.

Nieuws