Voor een veilige, betrouwbare 
en duurzaam dienstenaanbod.

Q3 2021 - "PlanBit onsite wissen van gegevens"

PlanBit heeft de on-site diensten toegewezen gekregen bij een groot mediabedrijf in verschillende steden in de Europese Unie. Na een eerste inspectie van de locatie brengt PlanBit verpakkingsmateriaal en een aparte server mee om de gegevensverwijdering op de locatie van de klant uit te voeren. Op de locatie van de klant worden alle gegevens op media die zich in de redundante notebooks, desktop, servers en mobiele telefoons bevinden, gewist met software. Als de media niet met software kunnen worden gewist, worden de media uit de asset verwijderd en vervolgens mechanisch vernietigd. Meer dan 10 kantoorlocaties in Nederland, België en Duitsland zijn door ons team bezocht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@planbit.nl