Voor een veilige, betrouwbare 
en duurzaam dienstenaanbod.

Q1 2022 - "Hoge vraag & onzekere markten"

Met onze sterke jaarafsluiting van 2021 anticiperen wij wel op onzekere markten. Volumes van nieuwe producten die nodig zijn voor opfrisbeurten zijn niet voldoende beschikbaar, wat vertraging veroorzaakt voor hardwarevervangingen bij bedrijven. Bij stabiele verkoopprijzen (weinig tot geen daling) worden door PlanBit lagere verkoopwaarden voorzien voor 3e en 4e generatie desktops / notebooks. De lagere "client hardware" instroom wordt opgevangen door het hebben van 2 grote datacenter opruim opdrachten. Bij de clients datacenter is server(racks) en netwerk apparatuur buiten gebruik gesteld, gepalatiseerd en afgevoerd naar het verwerkingscentrum in Geldermalsen.

PlanBit's hercertificering van ISO 9001, 14001 en 27001 is door het team zonder tekortkomingen uitgevoerd.