Voor een veilige, betrouwbare 
en duurzaam dienstenaanbod.

Q2 2023 - "Eerste Goodwill IT-donoren & BMA partnerschap".

Resultaten eerste halfjaar:

Ondanks de daling van de verkoopprijzen voor notebooks tot 7th generatie Planbit kon een omzetstijging van 5% voorleggen. Onze verwerkte volumes liggen op hetzelfde niveau als in 2022 met toenemende volumes van Apple- en Lenovo-producten. De toenemende vraag naar extra diensten zoals de Planbox - De ecologische "track&trace" verzamelcontainer, die uw goederen beschermt tegen transportschade, is erg populair.

Goodwill IT

PlanBit is erg blij met de eerste regionale klanten die de Goodwill IT aanbod - door PlanBit gegenereerde inkomsten te gebruiken in hun eigen MVO-beleid.

BMA

Binnen onze verdere groeiplannen is PlanBit zeer verheugd om de samenwerking met Troostwijk Veilingen aan te kondigen. Planbit ontvangt en verwerkt apparatuur voor British Medical Auctions (BMA). Planbit doet asset taxatie, data erasure (indien van toepassing) packaging en outbound sales voor BMA. De eerste veilingen worden gehouden op het veilingplatform van BMA in het Verenigd Koninkrijk, maar met toenemende volumes zullen de volgende veilingen worden gehouden op hun veilingplatform in Nederland. Zie ook https://www.britishmedicalauctions.co.uk/netherlands/. Of neem contact op met Lloyd Klaassen of Boudewijn Samsom, info@bma-auctions.com.

Ga voor meer informatie naar onze website (www.planbit.nl/) of bel ons.