Voor een veilige, betrouwbare 
en duurzaam dienstenaanbod.

2020 - "PAT & een stabiele groei van het bedrijfsleven"

PlanBit heeft zwaar geïnvesteerd in ons zelfontwikkelde Warehouse Management Systeem (WMS) om onze interne en externe processen verder te ondersteunen. Ons WMS (genaamd PAT wat staat voor PlanBit Asset Tracking) stelt ons in staat om alle soorten IT-apparatuur soepel en accuraat te verwerken en is volledig geïntegreerd met de externe data erasure software om alle gegevens op alle media te wissen op beveiligingsniveau - 2 volgens NIST SP800-88 Purge (zogeheten: Enhanced Secure Erase). Alle verkoopinformatie van PAT is geïntegreerd in ons facturerings- en factureringssysteem.

Naast een toename van onze run rate business heeft PlanBit een grote terugname van mobiele telefoons (april/mei) en een complexe opdracht voor de installatie en assemblage van datasoftware voor stemmachines toegewezen gekregen. Onze netto-omzet steeg jaar op jaar met 20%, terwijl kostenbeheersingsmaatregelen en procesoptimalisatie ons hielpen om een gezonde EBIT te behalen.

In maart 2020 behaalde PlanBit ook de ISO:IEC 27001:2013 accreditatie ( informatiebeveiliging) die nu volledig is ingebed in ons managementsysteem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@planbit.nl