Voor een veilige, betrouwbare 
en duurzaam dienstenaanbod.

Q2 2022 - "The PlanBox - 100% Chain of Custody"

Met potentiële datalekken in het achterhoofd biedt Planbit de goedkope oplossing om het zwakste punt in de totale chain of custody voor redundante hardwarevervanging te ondervangen. PlanBit introduceert de veilige & duurzame oplossing voor inzameling ter plaatse en logistiek naar ons verwerkingscentrum. De PlanBox is een ecologische inzamelcontainer en beschermt uw assets tegen transportschade. Het kan gebruikt worden op uw (kantoor)locatie om uw verouderde assets in te zamelen en te verpakken. Elke PlanBox heeft een unieke transponder met een batterijlevensduur van 30 dagen om altijd te kunnen volgen & bepalen waar uw PlanBox zich bevindt. Zodra uw PlanBox vol is, kunt u de box vergrendelen met uw persoonlijke dial-lock nummer, en wij halen uw PlanBox op (of ruilen hem om). U kunt altijd tot in detail volgen waar hij is. Zodra deze is aangekomen bij ons 100% veilige en beveiligde verwerkingscentrum - mailt u naar planbox@planbit.nl uw (zelfgekozen) dial-lock nummer zodat wij al uw media kunnen verwerken / data wissen.

Voor meer informatie, bekijk de presentatie op onze website of bel ons

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@planbit.nl