Voor een veilige, betrouwbare 
en duurzaam dienstenaanbod.

Q1 2023 - "PlanBit Goodwill".

Duurzaamheid is een van de belangrijkste en meest urgente onderwerpen van onze tijd. Environment Social & Governance (ESG) zijn de drie centrale factoren bij het meten van de duurzaamheid en ethische impact van een bedrijf.

PlanBit biedt de perfecte oplossing voor uw bedrijf met Goodwill IT om goede projecten te ondersteunen met de gerealiseerde opbrengsten van overtollige/verouderde IT-activa, met het grote voordeel dat u als oorspronkelijke IT-eigenaar bepaalt wat er met deze opbrengsten gebeurt. Natuurlijk kunnen wij scholen en welzijnsinstellingen ondersteunen met uw IT, maar u kunt ook uw eigen projecten ondersteunen - of het nu gaat om Giro 555, de stichting ALS, of het goede doel dat past bij uw MVO-beleid en de actualiteit - PlanBit zorgt er met Goodwill IT voor dat de opbrengsten van uw IT worden beheerd op een derdenrekening en te allen tijde direct kunnen worden ingezet voor het actuele doel.

Met Goodwill IT kunnen we een beter en goedkoop alternatief bieden voor computerdonaties. Met PlanBit als uw vertrouwde partner voor uw asset recovery service maakt u het verschil. Doe mee aan onze missie om de digitale kloof te overbruggen en gemeenschappen over de hele wereld te versterken.

Voor meer informatie, bezoek onze website (www.planbit.nl/) of bel ons.