Voor een veilige, betrouwbare 
en duurzaam dienstenaanbod.

Q1 2024 - PlanBit toekomstbestendig met meer dan 200k assets per jaar

PlanBit verbeterde hun interne verwerkingsrekken & capaciteit om klaar te zijn voor de toekomst. Met dit herontwerp hebben we de processnelheid verder verbeterd om onze 100% on-time & foutloze rapportage aan onze inkomende klanten te behouden.

Samen met de procesverbetering hebben we ook ons Blancco contract verlengd. We gebruiken Blancco software standaard in onze processen voor het veilig wissen van gegevens. Planbit is nu Silver Partner van Blancco (https://www.blancco.com/partner-type/itad-silver). Blancco is de industriestandaard voor oplossingen voor het wissen van gegevens en de levenscyclus van mobiele apparaten. Blancco is uitgeroepen tot "Best Security Solution of the Year" bij de prestigieuze Cyber Security Awards 2023.

We hebben de integratie van Blancco met onze ERP-systemen (PAT en Exact voor magazijnbeheer en financiën) verder verbeterd. Op elk moment zullen we in staat zijn om transparante aanpasbare rapportage te rapporteren die comfort geeft met een gecertificeerde audit trail als media is overschreven (niveau 2/NIST SP800-88 Purge "Enhanced Secure Erase). Maar nog belangrijker als media is vernietigd (mechanisch vernietigd) - de audit trail met serienummers van de media zal ook worden gepresenteerd.

Onze proceslijnen voor de verwerking van niet-datadragende activa (bijv. Flat panels en componenten) zijn ook uitgebreid. Met deze verwerkings- en kwaliteitsverbeteringen heeft PlanBit de 200k verwerkingscapaciteit per jaar overschreden.

Ga voor meer informatie naar onze website (www.planbit.nl/) of bel ons.